Evenementen

Toertochten                                                                                                                            Ieder jaar organiseert M.C. Bartje naast het Bartje-treffen ook drie open toertochten. Onderstaande toertochten voeren u over mooie binnenwegen door Drenthe, Friesland en Groningen.

Zondag 11 April 20121             Kennismakingstoertocht (± 100 km.)                                Aleen voor leden ivm Corona Crisis

13 Juni 2021                               Bartje Toertocht (± 200 km.)                                       Voor deze rit vragen wij u zich via de mail aan te melden en online te betalen o.v.v. Bartje Toertocht 2021. De route wordt dan via de mail toegestuurd als GPX bestand

Zondag 3 Oktober 2021:        Herfsttintentoertocht (± 100 km.)

Iedere motorbezitter kan voor € 5,- aan bovenstaande evenementen deelnemen, ongeacht type en bouwjaar van zijn/haar motor. (voor M.C. Bartje leden is deelname gratis)

Motortreffen

Om een traditie in ere te behouden organiseert M.C. Bartje ieder jaar een motortreffen.

Helaas hebben wij als bestuur ook voor dit jaar moeten beslissen om het treffen voor 2021 te annuleren.  Er is te veel onduidelijk wat de regels zijn met betrekking tot groepsgrootte en afstand regels, wij als bestuur zien er ook niets in om alle bezoekers te bevragen op een recente test of vaccinatie bewijs.

Dus hopelijk tot ziens in 2022 in Het Bartje Treffen van 2 tot en met 4 september 2022 worden gehouden. Een motortreffen is een meerdaags evenement (weekend), met het doel elkaar beter te leren kennen en vrienden te maken. Het Bartje-treffen wordt ieder jaar (het eerste weekend van september), georganiseerd in Zuidbroek. Op vrijdagmiddag vanaf 15:00 uur arriveren de eerste motorrijders/sters komende uit heel Nederland, maar ook uit het buitenland. Zij zetten dan rond de grote feesttent hun eigen meegebrachte tenten op. In de feesttent kan ’s morgens een ontbijt worden genuttigd en ’s avonds is het feest, met op zaterdagavond een grote barbecue en later op de avond een kampvuur. Op de zaterdagmiddag, na de lunch, zal voor alle treffendeelnemers een kleine toertocht worden georganiseerd naar een bezienswaardigheid in de buurt. Op zondag, na het ontbijt, is het dan weer tijd om de boel in te pakken en afscheid nemen, om elkaar op een volgend treffen weer te zien…..

Voor meer info over deze evenementen of Motorclub Bartje kan men contact opnemen met het secretariaat via secretaris@mcbartje.nl of 0598-390398.