Leden

Het lidmaatschap                                                                                                                    Het lidmaatschap van M.C. Bartje kost € 20,- per jaar, en heeft veel voordelen. Zo betaalt men geen inschrijfkosten voor de vier evenementen. (In totaal is dat € 20,-.) Als Gezinslid betaal men slechts € 10,- per jaar. (een 2e lid op hetzelfde adres)

Speciaal voor onze leden wordt er nog meer georganiseerd, zoals een barbecuemiddag, kampeerweekend, nieuwjaarsborrel en het “dagje uit”. Ook nemen we regelmatig met zoveel mogelijk leden deel aan andere motor-evenementen.

Nieuwjaarsreceptie                                                                                                              Begin januari houden we een nieuwjaarsreceptie in ons “stamcafé” Hingstman in Zeijen. Een mooie gelegenheid om na de lange winterperiode bij te kletsen, onder het genot van een oliebol en een kop koffie.

Het Hemelvaartweekend                                                                                                Jaarlijks trekt MC Bartje er een lang weekend op uit. Tijdens het Hemelvaartweekend worden de motoren bepakt om een lang weekend te gaan toeren, in Duistland, België of Nederland. Jaarlijks varieert de locatie, wel altijd binnen een redelijke afstand. Iedereen staat vrij om ideeën in te brengen. Wel kiezen we altijd een locatie waar huurmogelijkheden zijn, voor caravans, huisjes of iets dergelijks.

Barbequemiddag                                                                                                             Jaarlijks organiseren wij een BBQ. Hiervoor stelt een van onze leden zijn tuin ter beschikking en helpen we allemaal mee om er een gezellige middag van te maken. Ieder neemt zijn eigen vlees, en indien mogelijk stoel mee. En de rest wordt door Bartje verzorgt. De drankjes, salades, stokbrood etc zijn voor rekening van de club.

Dagje uit                                                                                                                                  Meestal in de maand september organiseren we een “dagje uit” deze dag is anders ingericht als de gebruikelijke toertochten, we gaan namelijk onderweg iets bekijken of doen. Elk jaar weer iets anders en het is altijd gezellig. Hiervoor zijn leuke ideeën natuurlijk ook altijd welkom. Wel moet het betaalbaar zijn voor een ieder uiteraard. Bij terugkomst in Zeijen zullen we daar nog gezamenlijk een hapje eten.

November avond                                                                                                                 Omdat we een lange periode hebben waarin we elkaar niet vaak zien, in verband met de winterstop, organiseren we in November een gezellige avond die niet gerelateerd is aan het motorrijden. Enkele voorbeelden uit het verleden zijn Kruisboogschieten, Karten en Bowlen. Ook dit jaar zal er weer een leuk excursie geregeld worden, zodat we met elkaar een gezellige avond kunnen hebben. Ideeën, laat het ons weten, ze zijn altijd welkom.

Het clubblad                                                                                                                              Het clubblad van M.C. Bartje “Bartje on Wheels” verschijnt een aantal keer per jaar en wordt per post verstuurd aan alle leden en adverteerders. Hierin staat informatie over

Datum Evenement Info
20 januari 2019 Nieuwjaarsreceptie Vanaf 15.00 uur
15 maart 2019 Alg. ledenvergadering Aanvang 20.00 uur
29 mei ‑ 2 juni 2019 Hemelvaartweekend Duitsland
Juni 2019 BBQ middag Bij een van de leden
Sept/okt 2019 Dagje uit Ideeën welkom
November 2019 Novemberavond Ideeën welkom

Alleen voor leden!